EXKLUZÍV | Ingyenes Tréning Kamarás Alextől:

Hogyan építsd fel a saját masszívan profitábilis webshop vállalkozásod

...Még akkor is ha ZÉRÓ technikai vagy marketinges ismerettel rendelkezel

EXKLUZÍV Ingyenes Tréning Kamarás Alexszel:

*10:00 AM jelentése: 10 óra
*07:00 PM jelentése: 19 óra

Kamarás Alex teljesen „pénztelenül”, gazdag szülők nélkül indult, felépített egy profitábilis e-kereskedelmi vállalkozást, és kevesebb, mint 1 év alatt elérte a KATA adózás 12 millió forintos határát és megalapította a saját KFT.-jét.

Kamarás Alex ebben az INGYENES tréningben egyenesen a lényegre tér és lerántja a leplet arról, hogy hogyan volt képes ennyire rövid időn belül elindítani és növelni a webáruházát, így Te is utána csinálhatod!

Készen állsz, hogy felépíts egy valódi e-kereskedelmi vállalkozást? Regisztrálj most és ismerd meg, hogy hogyan indíthatsz rocksztár e-kereskedelmi vállalkozást programozók, kódolás és óriási kezdőtőke nélkül.

Alexnek küldték...

Főállás mellett kezdett el Alexszel dolgozni bármiféle webshop-os előképzettség nélkül. A tanulási időszak után elindította a webáruházát, nézd meg a csatolt képen az eredményt!

Szintén főállás mellett kezdett el Alexszel dolgozni külföldről. A tanulási időszak után elindította a webáruházát – nézd meg a csatolt képen, hogy milyen eredményt ért el 3 nap alatt!

*10:00 AM jelentése: 10 óra
*07:00 PM jelentése: 19 óra

© 2019 - Minden jog fenntartva

Hogyan indíthatsz masszívan profitábilis e-kereskedelmi vállalkozást?