EXKLUZÍV | Ingyenes webinár Kamarás Alextől:

Hogyan indítsd el a saját masszívan profitábilis webáruházad

...Még akkor is ha ZÉRÓ technikai vagy marketinges ismerettel rendelkezel

EXKLUZÍV Ingyenes webinár Kamarás Alexszel:

Kamarás Alex a 0-ról, gazdag szülők nélkül indult, felépített egy profitábilis e-kereskedelmi vállalkozást, és kevesebb, mint 1 év alatt elérte a KATA adózás határát, majd megalapította a saját Kft.-jét. 

Kamarás Alex ezen az INGYENES webináron egyenesen a lényegre tér és lerántja a leplet arról, hogy hogyan volt képes ennyire rövid időn belül elindítani és növelni a webáruházát, így Te is utána csinálhatod!

Készen állsz, hogy felépíts egy valódi e-kereskedelmi vállalkozást? Regisztrálj most és ismerd meg, hogy hogyan indíthatsz rocksztár e-kereskedelmi vállalkozást programozók, kódolás és óriási kezdőtőke nélkül.

Ez egy ingyenes kurzus, sehol máshol nem jelenik meg fizetős verzióban.

© 2021 - Minden jog fenntartva

Ez az oldal nem része a Facebook weboldalának vagy a Facebook Inc-nek. Ezt az oldalt semmilyen módon nem támogatja maga a Facebook. A Facebook a Facebook Inc. védjegye.

NYILATKOZAT:  Kérlek értsd meg, hogy ez nem egy "gazdagodjunk meg holnapra" tréning, hanem valódi vállalkozások elindításával foglalkozunk. Az eredményeidet olyan tényezők befolyásolhatják, mint a szorgalom, tanulékonyság és munkamorál.

Nem tudom garantálni, hogy konkrét pénzösszeget kereshetsz. Az eredmények egyedül rajtad múlnak. Itt vagyok, hogy segítsek azáltal, hogy a legmagasabb minőségben adom át a stratégiákat, de a webhely bármelyik oldalán vagy az e-mailekben szereplők nem ígéretek vagy garanciák a jövőbeli bevételekre.

Bár a saját és az ügyfelek által elért eredmények a valóságot tükrözik, nem feltétlen átlagosak. Kezdetben minden üzlet kockázattal, erőfeszítéssel és munkával jár. Ha ezt nem vagy hajlandó elfogadni, akkor ez nem neked való. Azáltal, hogy meglátogattad ezt a webhelyet vagy kapcsolatba léptél a webhely bármely részével elfogadod, hogy teljes mértékben Te felelsz a befektetéseidért és azok következményeiért.

Hogyan indíthatsz masszívan profitábilis e-kereskedelmi vállalkozást?