Garancia

A WTM 180 napos pénzvisszafizetési garancia egyszerű: ha követed a tréning lépéseit, végigcsinálod a tréningben kért feladatokat, felteszed a esetleges kérdéseid az élő kérdezz-felelek webinárokon, de mégsem tudsz legalább 157 000 ft.-ot megkeresni, akkor jelezd nekem a tréning vásárásásától számított 180 napon belül és visszafizetem a pénzed 100%-át.

Ha bármilyen esetben úgy érzed, hogy nem vagy maradéktalanul elégedett a tréning minőségével, kérlek jelezd az info@kamarasalex.hu e-mail címen a vásárlás utáni 180 napon belül. 

Ha a tréninget részletfizetéssel vásároltad, de még nem fizetted ki teljesen, addig nem él az 180 napos garancia. Ez csak az után jár, ha valaki a tréning árát teljesen kifizette.

Fontos, hogy ez nem egy „gazdagodjunk meg holnapra” tréning, hanem valódi vállalkozások elindításával foglalkozunk. Az eredményeidet olyan tényezők befolyásolhatják, mint a szorgalom, tanulékonyság és munkamorál. Kezdetben minden üzlet kockázattal, erőfeszítéssel és munkával jár. Ha ezt nem vagy hajlandó elfogadni, akkor ez nem neked való.

Mik azok az okok amiket nem tudok elfogadni, a garanciád érvényesítésénél? (példaszerű felsorolás)

► Ha nem vettél részt rendszeresen a tréning webinárjain, nem kérdeztél a Facebook csoportban, és egy idő után hirtelen megkeresel azzal (annak ellenére, hogy én számos alkalmat biztosítottam a közös munkára – és te nem vettél részt rajta), hogy a garanciális érdekeidet érvényesítsd. Mivel a vásárlásod ellenére, te nem használtad ki a tréning adta lehetőségeket (de én biztosítottam számodra) – viszont ennek ellenére te nem éltél vele – így nem tudom visszaadni a tréning árát. 

► Hirtelen a semmiből előtűnve írsz nekem egy hosszú levelet arról, hogy élnél a garanciával, mert pl.: váratlan kiadásaid támadtak vagy nem szeretnéd folytatni a tréninget.

Ha bármi problémád van a tréningen belül, kérlek azonnal jelezd, és ne gyűjtögesd össze, hanem egyből írj a zárt Facebook csoportba, hogy segíteni tudjunk neked, hiszen azért csatlakoztál be te is, hogy haladni tudjál a vállalkozásoddal.

Hogyan indíthatsz masszívan profitábilis e-kereskedelmi vállalkozást?